Minőségbiztosítás

A modern társadalmak egyik legégetőbb kérdése a környezeti problémák kezelése, a környezet terhelésének gyors növekedése.

A Csongrád Megyei Településtisztasági Nonprofit Kft. vezetősége ezért döntést hozott arról, hogy a cég fő tevékenységeire tanúsított, integrált minőség - és környezetirányítási rendszert vezet be.


A Csongrád Megyei Településtisztasági Nonprofit Kft. integrált minőség- és környezet-központú irányítási rendszert vezetett be az MSZ EN ISO 9001:2001 és az MSZ EN ISO 14001:2005 szabványok szerint a
  • települési folyékony és szilárd hulladék, szemét gyűjtése, szállítása
  • szelektív hulladékok gyűjtése, szállítása

tevékenységekre vonatkozóan.

A döntés mögött három tényező húzódik meg, mely tényezők az Európai Unióhoz való csatlakozással még nagyobb hangsúlyt kaptak:

  • az első tényező az a tapasztalat, hogy az emberek igényessége a környezet védelme iránt fokozatosan nő, egyre több és minőségileg is magasabb szintű környezetvédő szolgáltatást igényelnek, ezért a versenyképesség megtartása érdekében a szolgáltatóknak egyenletes, minőségileg kifogástalan, „környezetbarát" szolgáltatást kell végrehajtani.
  • a másik ok a belföldi, illetve a külföldi konkurencia jelenléte, szolgáltatásaik minősége.
  • a harmadik ok pedig a vállalkozás belső költségeinek megfelelő szinten tartása, optimalizálása.
A Társaság fennállása óta a megbízható minőséggel, a határidők pontos betartásával olyan eredményeket és piaci pozíciókat ért el, amelyekre alapozva folyamatos fejlődét tudunk biztosítani.
                      

Letölthető tanúsítványok:


 ISO 9001 tanúsítvány

 ISO 14001 tanúsítvány

Elérhetőségeink

Csongrád Megyei Településtisztasági Nonprofit Kft.

Elérhetőségeink

Integritás bejelentés

Ügyintézés

Ügyfélszolgálat
Ügyfélfogadás ideje
  • H-CS: 8.00-15.00
  • P: 8.00-13.00