Hírek

Az idei Prima Primissima díjátadó keretében 2015. december 4-én a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) tizenhetedik alkalommal rendezte meg Budapesten a Művészetek Palotájában a Vállalkozók napját, amelyre mintegy 600 vállalkozó érkezett az ország minden megyéjéből. Az ünnepségen a Csongrád Megyei Településtisztasági Nonprofit Kft. gazdasági és kereskedelmi igazgatóhelyettesét, Fekete Istvánnét az ÉV VÁLLALKOZÓJA kitüntetésben részesítették.

Csanádapáca, Királyhegyes, Pitvaros és Tompa települések lakosainak részére!

2014
27
okt.

Néhány változásról szeretnénk Önöket ezúton tájékoztatni!

A szilárd hulladékszállítási közszolgáltatás keretein belül a szelektív csomagolási és a komposztálható zöldhulladékot az alábbi rend szerint szállítjuk el az önök településeiről:

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot arról, hogy az 1997. évi CLV törvény (fogyasztóvédelmi törvény) 17/B §-ban előírtaknak megfelelően átalakítottuk ügyfélszolgálati rendszerünket a következők szerint:

Felhívjuk minden, a közszolgáltatási területünkhöz tartozó nevelési/oktatási intézmény figyelmét, hogy a Csongrád Megyei Településtisztasági Nonprofit Kft. - a korábbi évekhez hasonlóan - a 2014. évben is meghirdette őszi papírgyűjtési akcióját 2014. szeptember 5. és decemer 5. között.

Elérhetőségeink

Csongrád Megyei Településtisztasági Nonprofit Kft.

Elérhetőségeink

Ügyintézés

Ügyfélszolgálat
Ügyfélfogadás ideje
  • H-SZ: 8.00-15.00
  • CS: 7.00-19.00
  • P:8.00-13.00